en de
Regisztráció és belépés


Ajánlatkérés

Árajánlatkérés

A részletes és pontos ajánlatkészítéshez szükséges az épület alaprajzát, a helyiségek méreteivel és funkcióival feltűntetni.

Tájékozódáshoz alkalmas rendszer árakat az ÁRAK menüpont alatt talál.

A pontos személyre (épületre) szabott árajánlatoz minden esetben helyszíni felmérés és személyes konzultáció szükséges.

Árajánlat kérését küldje ide: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük küldjön alaprajzot, és annyi kiegészítő műszaki információt amennyit tud.

Helyszíni felmérés és mernöki tanácsadás

Ingyenesen (kizárólag napkollektor esetén):

Amennyiben árajánlatunk alapján az egységárak az Ön számára megfelelőek, a részletek pontosítása miatt a helyszíni felmérés ingyenes. 

Kiszállási díjjal az alábbiak szerint:

A helyszíni felmérésért kiszállási díjat számoluk fel Pest megye egyéb részein. A kiszállási díj 80 Ft / km, Pest megyén kívül a kiszállási díj 110 Ft / km.


A konzultációért mérnöki óradíjat nem számolunk fel, és a kiszállási díjat megrendelés esetén visszaadjuk.

Építkezik?

Ha most vág bele a tervezgetésbe, építész partnereink állnak a rendelkezésére. Garantáljuk, hogy energiatakarékos, környezettudatos épülete lesz!

A tervezés korai szakaszában segítünk a gépészeti, épületenergetikai kérdésekben, hiszen az alap kérdések már itt eldőlnek. (Pl. mitől lesz A+ energiaosztályú az épület).

Felújít?

Épületének teljes energetikai felújítását tudjuk vállalni. Javaslatot teszünk szigetelésre, nyílászáró cserére, és a fűtés korszerűsítésére megújuló energiákkal vagy akár csak egy kondenzációs kazán cserével.

 

EMAIL-logo