en de
Regisztráció és belépés


Cégünkről

 
 

EMAIL-logoZöldparázsKft.

szellőztető rendszer, napenergia és földhő hasznosítás

 

 

 
Cég megnevezés Zöldparázs Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft
Székhely és iroda

2120 Dunakeszi, Fő út 26. (iroda az emeleten)

Irodai elérhetőségek Telefon: 30-847-8870  
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        vagy     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


Cég profil:

A Zöldparázs Kft gyártótól, márkától független kivitelező, és mérnök iroda. Célunk olyan megújuló energiákkal működő épületgépészeti rendszerek tervezése, kivitelezése, amellyel Ön hosszú távon élvezheti a környezetbarát, és olcsó fűtést, melegvízkészítést, vagy akár hűtést is. Szerencsére a XXI. században sokféle technikai eszköz áll rendelkezésünkre. Mi a szellőztető rendszerekhez, hőszivattyúkhoz és a napkollektorokhoz értünk. Nem csupán termékeket adunk el (erre megvannak a szak, és kevésbe „szak" áruházak), hanem komplex megoldást kínálunk. Felmérünk, javaslunk, egyeztetünk, tervezünk, aztán szállítunk, szerelünk, ezenfelül pályázunk, és minden segítséget megadunk, hogy jól működő és gazdaságilag is ésszerű rendszere lehessen. Mindehhez adunk 14 év épületgépészeti tapasztalatot, mély szakmai ismeretet és közgazdasági szemléletet is azért, hogy Önnek hosszú távon jól működő szellőztető rendszere, hőszivattyúja vagy napkollektora legyen.

Mottónk: megújuló energiák ésszerűen!


Igyekszünk a legkedvezőbb ár-érték arányú termékeket kínálni. Nem mi vagyunk a legolcsóbbak, és nem mi vagyunk a legdrágábbak. Nem szerelünk bármit, különösen gyenge minőségű terméket nem. Nem pártoljuk az extra drága csúcskategóriás készülékeket sem, mert véleményünk szerint általában ezekben több a marketing elem, mint a valós műszaki tartalom. Reméljük, mottónk is jól összefoglalja, hogy egyáltalán nem fogadunk el kritika nélkül egyetlen terméket, műszaki megoldást sem, bármilyen nagynevű gyártó ajánlja is azt. Alapelvünk, hogy megbízható készülékeket kínáljunk, elérhető áron, azaz a legjobb ár-érték arányú termékek beépítése!

Itt dolgozunk


Napkollektoros és hőszivattyús rendszereket elsősorban Budapest környékén, Pest megyében készítünk. Hővisszanyerő szellőztető rendszereket az egész országban telepítünk. 

Cég tevékenység

 

  • Napkollektoros rendszerek telepítése
  • Hőszivattyús rendszerek telepítése
  • Hővisszanyerős szellőztető rendszerek telepítése
  • Épületgépészeti tervezés (kiemelten a megújuló energiák)
  • Energetikai tanácsadás (pl. hogyan lesz A+ épülete), tanúsítás
  • Általunk telepített rendszerek szervizelése, karbantartása
  • Fűtés-hűtés és más épületgépészeti célú vezérlések, szabályozások tervezése
  • Kiegészítő kivitelezési tevékenységünk a klímaszerelés, gázkazán telepítés, csere
  • Pályázatírás